Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Νόμος – τέρας! Θα παίρνουν τα παιδιά των οικογενειών που δε θα συναινούν στον εμβολιασμό τους!

 

Μια ακόμα «συνωμοσιολογία» των… «ψεκασμένων» κ.τ.λ., έγινε πραγματικότητα – κατ’ αρχάς στην Ιταλία.

Πρόκειται για την τροποποίηση του άρθρου 403 του Αστικού Κώδικα από τη δοτή κυβέρνηση «ευρείας αποδοχής» (από Σαλβίνι μέχρι άκρα αριστερά…) του τραπεζίτη Μάριο Ντράγκι, η οποία τροποποίηση θα ισχύει από τις 24 Δεκεμβρίου, και στο άρθρο 27 προβλέπει την αρπαγή ανηλίκων από τις οικογένειές τους, όταν αυτές δεν τους «προστατεύουν» επαρκώς! Την επιμέλεια αυτών των ανηλίκων θα την αναλαμβάνει το κράτος – προφανώς σε «αναμορφωτήρια» – κολαστήρια!

Πρόκειται βεβαίως για «φωτογραφική» διάταξη, που αφορά τους γονείς που δε θα συναινέσουν στον εμβολιασμό των παιδιών τους, δηλαδή στην -υποτιθέμενη!- «προστασία της υγείας τους»!

Και σίγουρα, δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι ο νόμος αυτός έρχεται ταυτοχρόνως με την έγκριση του εμβολιασμού των ανηλίκων στην Ευρώπη και την έναρξη των σχετικών εμβολιαστικών προγραμμάτων!

Κι αν μερικοί νομίζετε πως αυτά δεν αφορούν τα Ελληνόπουλα, σας θυμίζουμε ότι για όλες τις «πατέντες» που έχει εφαρμόσει μέχρι τώρα η… υγειονομικώς ορθή χούντα Μητσοτάκη –από τις μάσκες μέχρι τα lockdowns- χρησιμοποιεί ως άλλοθι ότι συμβαίνουν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες!

(ΥΓ): Ελληνίδες και Έλληνες, βγείτε απ’ τα κλουβιά σας, προτού αρχίσουν να παίρνουν τα παιδιά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου