Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Μεγάλη αποτυχία της χούντας Μητσοτάκη: αυξάνονται συνεχώς οι ανεμβολίαστοι!

 

Αυξάνονται και πληθύνονται οι ανεμβολίαστοι, ακόμα κι αν κάποιοι εξ’ αυτών ήταν… εμβολιασμένοι! Έτσι, στους περίπου 500.000 πλήρως ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, που συνεχίζουν να αγνοούν παντελώς την υποχρεωτικότητα της χούντας Μητσοτάκη, προστέθηκαν από χθες κι άλλοι 73.000!

Αναφερόμαστε στους πολίτες που είχαν επιλέξει να κάνουν προ 7μήνου τις δύο δόσεις των εμβολίων, πιστεύοντας το παραμύθι ότι έτσι θα… «πάρουν πίσω την ελευθερία τους», κι ούτε έκαναν ούτε προγραμμάτισαν την τρίτη δόση και τώρα πλέον θεωρούνται κι αυτοί… ανεμβολίαστοι και αποκλείονται από κλειστούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας, ενώ θα πρέπει να κάνουν τεστ για να έχουν πρόσβαση σε δημόσιες υπηρεσίες και καταστήματα λιανεμπορίου. Χώρια που από τον άλλο μήνα θα πληρώνουν και 100 ευρώ πρόστιμο!

Και βέβαια, το γεγονός ότι 73.000 πολίτες που είχαν κάνει τις δύο δόσεις, δεν πείστηκαν για τα… καλά της τρίτης δόσης και πέρασαν στο… «αντίπαλο στρατόπεδο», αγνοώντας τις δυσμενέστατες συνέπειες, είναι μια ακόμα μεγάλη αποτυχία των… αρίστων της χούντας Μητσοτάκη! Που μια νύχτα θα πέσουν χωρίς να το καταλάβουν! Κι ούτε που θα προλάβουν ν’ ανέβουν στα ελικόπτερα της μεγάλης φυγής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου