Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Η χούντα Μητσοτάκη, η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και στο βάθος φυλακίσεις!

 

Ως γνωστόν, η Αυστρία είναι  η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, από την 1η Φεβρουαρίου. 
Τι θα συμβεί όμως με όσους θα επιμείνουν να αρνούνται τον εμβολιασμό τους;
Σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού Guardian, το πρώτο μέσο που θα χρησιμοποιηθεί εναντίον τους θα είναι ένα πολύ γερό πρόστιμο. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν καταβληθεί το πρόστιμο, τότε θα μετατρέπεται σε ποινή φυλάκισης!

Κι αν νομίζετε πως αυτά δε μας αφορούν εμάς εδώ, καλό είναι να γνωρίζετε πως η χούντα Μητσοτάκη περιμένει πως και πως να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Αυστρίας η Γερμανία και οι δορυφόροι της και μετά να φέρει κι εδώ τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, με τη δικαιολογία ότι εφόσον τον εφαρμόζουν κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες, δε μπορεί να αποτελεί εξαίρεση η Ελλάδα!  

Σας πληροφορούμε δε, πως από τον Μάρτιο του 2020 προβλέπεται νομοθετικά η δυνατότητα επιβολής της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, καθώς στο ν. 4675/11.3.2020, που υπερψηφίστηκε από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Ελληνική Λύση προβλέπονται τα εξής: «Σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλεται, με απόφαση του Υπουργού Υγείας  υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου».

Και βέβαια, ανάλογες ποινές (βαρύ πρόστιμο ή φυλάκιση) θα ισχύουν κι εδώ για όσους επιμείνουν να μην εμβολιαστούν. 

Να τους προλάβουμε, λοιπόν, πριν φτάσουμε ως εκεί! Και ο μόνος τρόπος για να αποτρέψουμε τέτοιες εξελίξεις, είναι η μαχητική αντίδραση του λαού στους δρόμους και τις πλατείες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου