Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011


ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η "ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ" ΚΑΙ Η "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΣΚΟΠΟ....

.... ΤΗΝ αποσόβηση όσο το δυνατόν γίνεται της βέβαιης εξέγερσης του ελληνικού λαού ειδικά κατόπιν της εφαρμογής των περιβόητων 7 σημείων που συμφώνησαν οι προδότες της χούντας ΓΑΠ & ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ την 26 Οκτωβρίου!!


Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στην καθολική αποδοχή του Αντώνη Σαμαρά των όρων που του έχει θέσει ο ΓΑΠ , οι οποίοι όροι δεν είναι τίποτε περισσότερο από τις απαιτήσεις των επικυρίαρχων  Γερμανών και Αμερικάνων οι οποίοι αγωνιούν για την εφαρμογή των όρων τους αλλά και να εξαλείψουν όποια πιθανότητα υπάρχει για την ανατροπή των σχεδίων τους από τον ελληνικό λαό!
Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ δεν είναι τίποτα περισσότερο από τον εγκλωβισμό τους ελληνικού λαού αφού και το δεύτερο σε δύναμη κόμμα το οποίο σημαίνει ότι η άλλη μεγαλύτερη μερίδα του ελληνικού  λαού συναινεί στο να εφαρμοστεί  κατά γράμμα το σχέδιο των επικυρίαρχων για το οποίο συμφώνησε το άλλο μεγαλύτερο κόμμα της χώρας που  και ήταν στην κυβέρνηση των ελλήνων!!

σχετικα:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!! ..."ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ"...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΕΚΒΙΑΣΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

ΕΧΟΥΝ ΑΜΟΛΗΣΕΙ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ! ...ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ??

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ...ΟΛΟΙ ΡΕ(Ν) ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ...



Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz1cy0NkeSY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου