Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Γελάει ο κόσμος με τους δοσάδες!

 

Μέχρι πρότινος, εμβολιασμένος άρα και «προστατευμένος» εθεωρείτο όποιος είχε κάνει τις δύο δόσεις – ή τη μία του μονοδοσικού της J&J.

Τον τελευταίο καιρό, εμβολιασμένος και «προστατευμένος» εθεωρείτο όποιος είχε κάνει τις δόσεις μέχρι το 6μηνο. Μόλις προ ολίγων ημερών, ο «δοσάς» Κούλης Μητσοτάκης δήλωσε πως πρότεινε στους Ευρωπαίους ομολόγους του να μειωθεί το διάστημα μεταξύ δεύτερης και τρίτης δόσης στους 4 μήνες. Κι εχθές, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της χούντας Μητσοτάκη,Μάριος Θεμιστοκλέους, ανακοίνωσε ότι το διάστημα δεύτερης και τρίτης δόσης καθορίζεται στους… 3 μήνες!

Κατόπιν γνωμοδότησης της «Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών» (λέγε με Κούλη Μητσοτάκη!), που υποτίθεται πως έλαβε αυτή τη απόφαση λόγω της νέας μετάλλαξης Omicron. Που οι «ειδικοί», δεν έχουν ακόμα αποφανθεί αν την καλύπτουν τα υπάρχοντα εμβόλια και για την οποία οι εταιρείες έχουν ήδη ανακοινώσει πως θα φτιάξουν νέα… ενισχυμένα εμβόλια σε 100 ημέρες!
Η αλήθεια είναι πως όσο πιο σύντομα γίνονται οι δόσεις, τόσο περισσότερα φράγκα από τα ποσοστά επί των εμβολίων καταλήγουν στους λογαριασμούς του μεγάλου μιζαδόρου!

(ΥΓ): Και τώρα, βουρ για την… τέταρτη δόση! Και υπομονή! Υπολογίζεται, πως στην… 75η δόση θα πάρουμε τη ζωή και την ελευθερία μας πίσω! Όσοι επιζήσουμε μέχρι τότε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου