Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

"Δεν θα μείνει ούτε ένας στρατιωτικός στη ΝΔ" - Ποιος καλεί τον Σαμαρά να πάρει πρωτοβουλία

04.08.2014 | 00:01
Image
Από διαπιστώσεις έχουν χορτάσει οι στρατιωτικοί . Από λύσεις για το οικονομικό τους αδιέξοδο τίποτα. Ο απόστρατος αξιωματικός του ΠΝ ,πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΥΠΕΘΑ επί Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου και Α’ επιλαχόντας βουλευτής Κέρκυρας με τη ΝΔ Στέφανος Γκίκας με άρθρο του στο Παρόν κινείται σ΄ αυτή τη λογική.


Επισημαίνει τη περικοπή των εισοδημάτων των στρατιωτικών σε ποσοστό 50% ,αποδέχεται την πίεση που ασκούν στην κυβέρνηση ο ΣΥΣΜΕΔ - που πια είναι ΠΟΕΣ- και επισημαίνει στο κόμμα που τον στήριξε ως υποψήφιο ότι ήδη πολλοί στρατιωτικοί έχουν εγκαταλειψει το κόμμα και αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα …εξαφανιστούν οι υποστηρικτές της ΝΔ εντός ΕΔ.

Ο κ.Γκίκας καλεί τον πρωθυπουργό να αναλάβει πρωτοβουλία τώρα για να αφιαρεθούν οι επίμαχες διατάξεις για τα ταμεία από το νομοσχέδιο και να εφαρμοστεί άμεσα η απόφαση του ΣτΕ.

Απ΄ ότι φαίνεται όμως οι πρωτοβουλίες που μπορούν να αναληφθούν από την ελληνική κυβέρνηση και συνεπώς από τον πρωθυπουργό της είναι και λίγες και προς την λάθος κατεύθυνση.

Το πλήρες δημοσίευμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου