Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Νεκρή ηλικιωμένη από φωτιά στα ΧλωμοτιανάPDF
ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Κοινωνία
Κείμενο: ΜΑΝΟΣ ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ   
Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011 17:14
Share
alt
Τραγικό θάνατο βρήκε μια ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή των Χλωμοτιανών, από πυρκαγιά που ξέσπασε στην κατοικία που διέμενε. Η άτυχη γυναίκα ανασύρθηκε απανθρακωμένη από τους άνδρες της Π.Υ. που έσπευσαν άμεσα, αλλά ήταν ήδη αργά.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου που εκδόθηκε από την Π.Υ.
Σήμερα Δευτέρα 31/1/11 και περί ώρα 09.40 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε διπλοκατοικία στην περιοχή Χλωμοτιανά, Δήμου Κέρκυρας, σε συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό ηλικιωμένης γυναίκας.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν άμεσα τρία πυροσβεστικά οχήματα, με εννιά άνδρες της Υπηρεσία καθώς επίσης και του Πυροσβεστικού κλιμακίου Αργυράδων, οι οποίοι και κατόρθωσαν να αποτρέψουν την επέκταση της πυρκαγιάς στα γειτνιάζουσα κτίρια και κατοικίες. Η καταστροφή της διπλοκατοικίας ήταν ολοσχερής και κατά τη φάση της αποκάθαρσης εντοπίστηκε –από του Υπαλλήλους της Υπηρεσίας μας- απανθρακωμένη η ηλικιωμένη γυναίκα στον κοινό χώρο υπνοδωματίου – κουζίνας της οικίας. Τα αίτια της πυρκαγιάς και του θανάτου της ηλικιωμένης γυναίκας διερευνώνται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας.
Φτηνά τη γλίτωσε ηλικιωμένη στο Κομπίτσι
Την τύχη με το μέρος της είχε αντίθετα, μια ηλικιωμένη στην περιοχή Κομπίτσι, την Κυριακή. Η μονοκατοικία που διέμενε έπιασε φωτιά, ωστόσο η άμεση αντίδραση των ανδρών της Π.Υ. την έσωσε, αφού την βρήκαν ελαφρά τραυματισμένη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Το δελτίο της Π.Υ. 
Την Κυριακή 30/1/11 και περί ώρα 10.30 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε υπνοδωμάτιο ισόγειας μονοκατοικίας στην περιοχή Κομπίτσι, Δήμου Κέρκυρας, σε συνέπεια τον τραυματισμό ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Ν. Κέρκυρας, για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, κινητοποιήθηκαν άμεσα δύο πυροσβεστικά οχήματα, με έξι άνδρες της Υπηρεσίας μας, οι οποίοι και κατόρθωσαν να περιορίσουν και να καταστείλουν την πυρκαγιά στο χώρο εκδήλωσης της.
Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από το Αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.
Φωτιά στα γραφεία της Χορωδίας
Τέλος, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, εκδηλώθηκε φωτιά στα γραφεία της Χορωδίας Κέρκυρας, με αποτέλεσμα την καταστροφή μικρού τμήματος της ξύλινης οροφής.
Η Π.Υ για την πυρκαγιά στα γραφεία της Χορωδίας 
Σήμερα Δευτέρα 31/1/11 και περί ώρα 04.40 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα γραφεία της Χορωδίας Κέρκυρας, τα οποία βρίσκονται στην περιοχή του Παλαιού Λιμένα Δ. Κέρκυρας. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε μικρό τμήμα της ξύλινης οροφής. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, κινητοποιήθηκαν άμεσα δύο πυροσβεστικά οχήματα, με έξι άνδρες της Υπηρεσίας μας, οι οποίοι και κατόρθωσαν να περιορίσουν και να καταστείλουν την πυρκαγιά στο χώρο εκδήλωσης της. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου