Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Συνέντευξη του καλού φίλου Νίκου Τσουμαρέλη στον Λευτέρη Πανούση....




Ο κ. Νίκος Τσουμαρέλης ήταν υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στη Ροδόπηκαι στις προηγούμενες εκλογές.
Ο Αρχηγός, τηρώντας την υπόσχεση του, ότι οι λίστες του Λαϊκού Συνδέσμου θα διαμορφωθούν βάσει της λαϊκής  ετυμηγορίας όπως εκφράστηκε στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, τον τοποθέτησε πρώτον στη λίστα των υποψηφίων βουλευτών, στη Ροδόπη.
Αυτή είναι η δεύτερη συνέντευξη που μου κάμει την τιμή να μου παραχωρήσει ο κ. Νίκος Τσουμαρέλης.

Στη σύντομη αυτοπροσωπογραφία του, που παραθέτω στην προηγούμενη συνέντευξη μας, ο ίδιος μιλάει για τον εαυτό του, ως εξής…

«… Γεννήθηκα το 1966 στην Κομοτηνή, όπου και ζω με την οικογένειά μου, που αποτελείται από την σύζυγό μου και τις δύο μου κόρες.
Μετά από 28 έτη υπηρεσίας στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία αποστρατεύθηκα τον Μάρτιο του 2012 με τον βαθμό του Σμηναγού. Προσδοκώ μια ήρεμη οικογενειακή ζωή στην ιδιαίτερη πατρίδα μου η οποία μου έλλειψε λόγω των υπηρεσιακών μετακινήσεων. Δυστυχώς όμως οι ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ για την Πατρίδα μας και όλους τους Έλληνες, ΗΔΗ μου στερούν αυτή μου την προσδοκία. Παράλληλα η τραγική περιπέτεια της Πατρίδας μου, επηρεάζει ΑΜΕΣΑ και την οικογενειακή γαλήνη, διότι το αβέβαιο μέλλον των θυγατέρων μου, όπως και των περισσοτέρων νέων με προβληματίζει.
Στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με το κυνήγι, την κηπουρική και το ψάρεμα.
Είμαι υποψήφιος βουλευτής στον νομό Ροδόπης με τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή…»

Ο Νίκος ο Τσουμαρέλης λοιπόν δεν κατάγεται από πολιτικό τζάκι, δεν προωθείται από εκδοτικά ή εργολαβικά συμφέροντα, δεν ανήκει στην νομενκλαντούρα του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού και δεν είναι παιδί του κομματικού σωλήνα.

Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά της Χρυσής Αυγής από τις καθεστωτικές συμμορίες του λεγόμενου συνταγματικού τόξου: στηρίζεται στους ανθρώπους της διπλανής πόρτας, στους άνδρες και στις γυναίκες του μόχθου, του μεροκάματου, της γης, της προσφοράς, της καθαρής ψυχής και του καθαρού λόγου.

 Του διδω λοιπόν ευθύς αμέσως τον λόγο…


Εδώ με τον ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, στρατηγό Επιτήδειο
Όπως το λέει και ο στρατηγός, ο Νικος ο Τσουμαρέλης ανήκει στο είδος των ανδρών,
που δεν κάμουν αυτό που μπορούν αλλά αυτο που πρέπει...

1.Αγαπητέ Νίκο Τσουμαρέλη, δώσε μου μια εικόνα της κατάστασης που επικρατεί αυτόν τον καιρό στη Βόρειο Ελλάδα και ειδικά στη Ροδόπη. Ποια πιστεύεις ότι είναι τα βασικοτερα  προβλήματα των Ελλήνων της περιοχης;

Όπως σε όλη την Πατρίδα μας ,έτσι ΚΑΙ στην Βόρεια Ελλάδα η ανεργία καλπάζει και δυστυχώς η μια επιχείρηση μετά την άλλη «κατεβάζουν ρολά» με ότι σημαίνει αυτό για την κοινωνία. 
Ειδικά στην Ροδόπη η ανεργία στους νέους είχε διαπιστωθεί σε ποσοστό 35% πριν αρκετούς μήνες, όταν ανακοινώθηκε από «αμερόληπτες» κρατικές μετρήσεις. Ας φανταστούμε όλοι σε τι  επίπεδα έχει αναρριχηθεί τώρα. 

Όλα όσα ταλαιπωρούν τον Έλληνα  στην καθημερινότητά του, ταλαιπωρούν ΚΑΙ τον Ροδοπίτη.                                    
Ελλιπέστατες στοιχειώδεις υποδομές στην υγεία με το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής να λειτουργεί υποτυπωδώς βασιζόμενο στην ευσυνειδησία του ελάχιστου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, με τους περιοδεύοντες πολιτικάντηδες να τάζουν ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ παροχές οι οποίες ΠΟΤΕ δεν υλοποιούνται.
Ελλιπέστατη δημόσια ασφάλεια λόγω του μειωμένου αστυνομικού προσωπικού, της αύξησης της παραβατικότητας  στην περιοχή λόγω και της  ιδιαίτερης  χωροταξικής θέσης της Θράκης (σύνορα Ευρώπης-Ασίας, σύνορα Βουλγαρίας).

Όπως και στην υγεία, έτσι και στον ευαίσθητο αυτό τομέα ο υπερβάλλων ζήλος των αστυνομικών υπαλλήλων, οι οποίοι φτάνουν στο σημείο να συντηρούν υπηρεσιακά οχήματα με προσωπικά τους έξοδα, στηρίζει εν μέρει τη δημόσια ασφάλεια.

Παράλληλα με όλα τα υπόλοιπα που αφειδώς μας πρόσφεραν οι πολιτικοί μας ταγοί των 40 τελευταίων ετών με αποκορύφωμα τα Εθνοκτόνα μνημόνια δεξιών και αριστερών, στην Κομοτηνή εδρεύει το τουρκικό προξενείο σύμφωνα με την Συνθήκη της Λωζάνης. 
Το «μακρύ χέρι» της γείτονος το οποίο είναι ένα «καρκίνωμα» πρωταρχικά για τους συντοπίτες μας Μουσουλμάνους τους οποίους κρατά μονίμως «υποταγμένους» στα κελεύσματα της «μητέρας» Τουρκίας, αλλά και για τους Χριστιανούς διότι με τον πακτωλό χρημάτων που διαχειρίζεται, εκτός των συνειδήσεων που εξαγοράζει ΚΑΙ από τα δύο σύνοικα στοιχεία, καταφέρνει και δημιουργεί έναν αθέμιτο ανταγωνισμό εις βάρος των Χριστιανών «επιδοτώντας» τις Μουσουλμανικές επιχειρήσεις για να πωλούν φθηνότερα.

Με την λειτουργία του συνοριακού σταθμού Νυμφαία στα σύνορα με την Βουλγαρία το τελευταίο διάστημα, παρατηρείται το φαινόμενο του «καταναλωτικού τουρισμού» το οποίο τραυματίζει επιπλέον το ήδη κατεστραμμένο τοπικό εμπόριο. Λόγω του καθεστώτος της ελεύθερης διακίνησης αγαθών μεταξύ κρατών της Ε.Ε. αρκετοί συμπατριώτες μας προμηθεύονται και τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης ακόμη από την γειτονική χώρα,στην οποία λόγω της χαμηλότερης φορολογίας οι τιμές είναι φθηνότερες.

Αγρότες απαξιωμένοι και «υπόδουλοι» των Εθνοκτόνων μνημονίων, κτηνοτρόφοι τσακισμένοι ΚΑΙ αυτοί παράλληλα με ζωονόσους που έπληξαν τα κοπάδια τους, βιομηχανία και βιοτεχνία ανύπαρκτες έρχονται να συμπληρώσουν την τραγική εικόνα της Ροδόπης. 
Αλιεία σχεδόν ανύπαρκτη παρά την πλούσια σε αλιεύματα  Θρακική ακτογραμμή .                                      
Μια ως επί το πλείστον αγροτοκτηνοτροφική περιοχή και με μια βιομηχανική περιοχή υπόδειγμα τους παλιούς καλούς καιρούς. Τώρα προσπαθεί να συντηρηθεί από τους φοιτητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου με μοναδική «ανάπτυξη» τις καφετέριες και τα ταχυφαγεία που ανοιγοκλείνουν και απευθύνονται κυρίως σ’ αυτούς.

2.Ποια ήταν τα ποσοστά που έλαβαν τα καθεστωτικά κόμματα στις προηγούμενες εκλογές; Οι επτά μήνες διακυβέρνησης της «πρώτης φορά αριστεράς» έφεραν καμιά αλλαγή προς το καλύτερο ή μήπως ο κόσμος τραβάει τα μαλλιά του, που τους ψήφισε;

Στις Εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου στην Ροδόπη πρώτευσε ο ΣΥΡΙΖΑ με 48,45% και δεύτερο κόμμα την Ν.Δ. με 20,64%.Τα ποσοστά βέβαια αυτά χρήζουν ιδιαίτερης ανάλυσης (η οποία δεν είναι της παρούσης) λόγω της πληθυσμιακής κατάστασης(Χριστιανοί-Μουσουλμάνοι) αλλά δυστυχώς η ελπίδα ΔΕΝ ήρθε ούτε στον νομό μας όπως και σε κανένα νομό της Πατρίδας μας όπως διατυμπάνιζε προεκλογικά το κυβερνόν κόμμα. 
Αντιθέτως οι «ελπίζοντες» προεκλογικά, έγιναν «κοψοχέρηδες» μετεκλογικά.

3.Ο σύντροφος Τσίπρας μας είπε ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα! Αυτό δεν απέχει πολύ, από το να μας πει αύριο ότι και τα βουνά δεν έχουν σύνορα! Φοβάσαι ότι η διεθνιστική και μεταναστολαγνική πολιτική της αριστεράς μπορεί να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου και να έχουμε αμφισβητήσεις εθνικου εδάφους και στα νησιά μας αλλα και στα βόρεια σύνορα μας;

Η πρόσφατη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού, θεωρώ πως έκανε πολλά κόκαλα ηρώων να τρίζουν, με τελευταίους τους νεκρούς των Ιμίων οι οποίοι έδωσαν την ζωή τους για τα «ανύπαρκτα» σύνορα! 

Η διεθνιστική άποψη των αριστερών αλλά και γενικότερα των οπαδών της παγκοσμιοποίησης, σίγουρα δεν συνάδει με ένα υγιές και εύρωστο Εθνικό κράτος στο οποίο πιστεύει ο Έλληνας. 
Παράλληλα και με το οξυμένο πρόβλημα των «παράτυπα εισερχόμενων μεταναστών»(sic),θεωρώ πως το σκηνικό για την Πατρίδα μας δεν χαρακτηρίζεται και πολύ ευοίωνο. 
Σίγουρα οι γείτονές μας και ειδικά από την ανατολή καιροφυλακτούν, μιας και βλέπουν το γνωστό Δόγμα Οζάλ να υλοποιείται.



Εδώ με τις κόρες.
Για το μέλλον αυτων των παιδιών βάνουμε το κεφαλάκι μας στον ντορβά...

4.Ο κόσμος της Βορείου Ελλάδος ανησυχεί για το ενδεχομενο μιας επανάληψης του σεναρίου της κοσσοβοποίησης, όπου θα  έδινε πάτημα στην Τουρκία να αρχίσει τις διεκδικήσεις ή μήπως το μόνο που νοιάζει την πλειοψηφία, είναι πώς να περνάει καλά;
Οι Τουρκοι εκμεταλλεύονται την πολιτική υποτέλειας των καθεστωτικών κομμάτων για να δημιουργήσουν ζητήματα μειονοτήτων μέσα στο Ελληνικό έδαφος;

Η δημιουργία μειονοτικών θεμάτων πάντα ήταν στο σκεπτικό της Τουρκίας και οι Θρακιώτες είναι γνώστες της κατάστασης στο μεγαλύτερο ποσοστό. 

Υπάρχουν βέβαια και σ’ αυτό το σοβαρότατο Εθνικό ζήτημα οι «προοδευτικοί» που αγκαλιάζουν «τους λαούς του κόσμου» σύμφωνα με τα διεθνιστικά κελεύσματα και εκμεταλλευόμενοι την τραγική κοινωνικοοικονομική συγκυρία που βιώνει ο Έλληνας. 

Προσπαθούν να καρπωθούν ότι γίνεται παραπάνω για την επίτευξη των αποσχιστικών τους σχεδίων αλλά πιστεύω πως ο Βορειοελλαδίτης όταν θα απαιτηθεί θα εγερθεί από τον καναπέ της καλοπέρασης.

5.Οι λεγόμενοι «άπλυτοι», οι ανταρσυες, οι αναρχικοί και όλα αυτά τα λουλούδια της εθνικής μειοδοσίας, πιστεύεις ότι παίζουν συνεδητά το παιχνίδι των Τούρκων, των Αλβανών, των Βουλγαρων, των λαθρεποικων και γενικά όποιων επιβουλεύονται το μέλλον της Ελλάδας ή μήπως είναι απλά αφελείς; Υπάρχει περίπτωση να έχουν εισχωρήσει σ’ αυτά τα αριστερίστικα μπουλουκια και ξένοι πράκτορες;

Οι «γνωστοί-άγνωστοι» ως επί το πλείστον απαρτίζονται από ενθουσιασμένα νεαρά άτομα τα οποία ζουν την προσωπική τους επανάσταση ενάντια σε όλα, κατά την άποψή τους. Οι καθοδηγητές τους όμως σίγουρα και δεν είναι τυχαίοι και γι’ αυτό δεν φαίνονται ποτέ υπηρετώντας πιστά τους εργοδότες τους, οι οποίοι ετοιμάζουν την πολτοποίηση των λαών με την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

6.Τι μπορεί να πράξει η Χρυσή Αυγή για τα Εθνικά μας θέματα, στη Βόρειο Ελλάδα; Ποιες θα είναι οι πρώτες σας ενέργειες, αν και όταν οι Έλληνες της Ροδόπης αφυπνιστούν και σας εκλέξουν για να τους εκπροσωπείτε στο κοινοβούλιο;

Η Εθνικά ευαίσθητη περιοχή της Θράκης απαιτείται να θωρακιστεί πρωτίστως κοινωνικοοικονομικά και κατόπιν και στρατιωτικά. 

Στο κατατεθειμένο Εθνικό Σχέδιο της Χρυσής Αυγής για μια Ελεύθερη και Ισχυρή Ελλάδα περιλαμβάνονται όλα όσα απαιτούνται να υλοποιηθούν, τοποθετώντας την Πατρίδα μας στην θέση που της αρμόζει. 
Απότοκο της πραγματοποίησης θα είναι και η αναβάθμιση της Ροδόπης. 

Σημαντική παράμετρος για την περιοχή είναι και η γνώση που απέκτησε η Χρυσή Αυγή μετά την είσοδο στο περιφερειακό συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης δύο εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων με την Ελληνική Αυγή οι οποίοι έχουν και γνώση αλλά και γνώμη για τα προβλήματα της περιοχής.



 Εδώ με τους συνυποψήφιους του στη Ροδόπη.
Αναγνωρίζω την πολύ αγαπητη μου Γεωργία Τσουρνακάκη

7.Βασικός άξονας της οικονομικής πολιτικής της Χρυσής Αυγής είναι η επιστροφή στην εθνική παραγωγή. Σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα η ελληνική βιομηχανία, η βιοτεχνία, το εμπόριο, η μεταποίηση, η αγροτική παραγωγή στη Ροδόπη; Φεύγουν επιχειρήσεις για να εγκατασταθούν στη Βουλγαρία; Φεύγουν οι νέοι για οικονομικοί μετανάστες σε άλλες χώρες;
Ποιες είναι οι προτάσεις της Χρυσής Αυγής, ώστε να ξανασταθούν οι Ελληνικές επιχειρήσεις στα πόδια τους; Τι θα μπορούσατε να κάμετε για να αναπτυχθεί η αγροτική παραγωγή, η βιοτεχνία και το εμπόριο, στη Ροδόπη;
Πεστα μου όλα, αναλυτικά και μην τσιγκουνευτείς τις λέξεις.
Οι Έλληνες αρχίζουν να βλέπουν στη Χρυσή Αυγή τη μόνη λύση για τα αδιέξοδα που τους έριξαν οι προδοτικές κυβερνήσεις του καθεστώτος και διψυν να μαθουν για τα προγραμματα της…   

ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ είναι η προμετωπίδα του Εθνικού Σχεδίου της Χρυσής Αυγής για την οποία αυτάρκεια θα πρέπει να επανεκκινηθεί ολόκληρος ο πρωτογενής τομέας αρχικά και στην συνέχεια η μεταποίηση, η βιοτεχνία αλλά και η βιομηχανία. Κλάδοι οι οποίοι απαξιώθηκαν και οδηγήθηκαν στον μαρασμό από τους πολιτικάντηδες των τελευταίων σαράντα ετών με αποτέλεσμα την εισαγωγή όλων σχεδόν των καταναλωτικών αλλά και βασικών μας αγαθών. 

Η  γη της Ροδόπης  όπως και ολόκληρη η Ελληνική γη μπορεί να επανεκκινήσει  την ανύπαρκτη πλέον Εθνική παραγωγή. Υποδομές (αναδασμοί,φράγματα) και στήριξη του Έλληνα αγρότη, απομάκρυνση των μεσαζόντων, τιμωρία όσων απασχολούν παράνομους μετανάστες σε οποιαδήποτε εργασία(αγροτική, βιομηχανική κ.τ.λ.) και οπωσδήποτε επανεξέταση της δυσβάσταχτης φορολογίας από το κράτος. Δυσβάσταχτη φορολογία η οποία οδηγεί Ελληνικές επιχειρήσεις σε γειτονικές χώρες(Βουλγαρία, Τουρκία) με οτιδήποτε συνεπάγεται αυτό για την Πατρίδα μας. 

Ο Έλληνας θα πρέπει να πιστέψει πάλι στις δυνάμεις του και να εκμεταλλευτεί την πλούσια γη του αλλά και ότι του παρέχει πλουσιοπάροχα η φύση(αλιεία, κτηνοτροφία, μελισσοκομία, ελαιοπαραγωγή, οινοποιία κ.τ.λ.)

Και το υπέδαφος όμως κρύβει στην κυριολεξία θησαυρούς οι οποίοι παραμένουν ανεκμετάλλευτοι. Διαπιστωμένα περιζήτητα ορυκτά στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης(ζεόλιθος) τα οποία με την εκμετάλλευση τους θα αποφέρουν και το ανάλογο κέρδος, όπως και ο περιβόητος χρυσός ο οποίος σε Ελληνικά χέρια και ΟΧΙ χέρια ξένων συμφερόντων θα αποδώσει τα αναμενόμενα σύμφωνα με τις διεθνείς αναλύσεις, σεβόμενοι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την φύση και την γη των παιδιών μας. 
Οπωσδήποτε απαιτείται και αυστηρότερος έλεγχος εισερχομένων-εξερχομένων από τον μεθοριακό σταθμό Νυμφαίας με απώτερο σκοπό την πάταξη του παραεμπορίου το οποίο επιδεινώνει την ήδη παραπαίουσα ντόπια αγορά και το εμπόριο.

8.Γνωρίζω ότι στη Βόρειο Ελλάδα υπάρχουν πολυκαταστήματα που βάνουν δίγλωσσες επιγραφές στα ταμεία τους [Ελληνικά και Τούρκικα]
Αυτό βοηθάει μια χαρά τους Τούρκους να εγείρουν ζητημα Τουρκικής μειονότητας. Η Χρυσή Αυγή αντιδράει σε τέτοιες πρακτικές;

Η Χρυσή Αυγή θέτει οτιδήποτε αφορά Εθνικό θέμα στην «πρώτη γραμμή» του αγώνα. Οπωσδήποτε και δεν υπάρχει καταναλωτής-πελάτης που να πιστεύει στην Εθνικιστική ιδεολογία σε παρόμοια καταστήματα. 

Απαξιώνοντας αγοραστικά παρόμοιες επιχειρήσεις δίνεις και την απάντηση σε «όποιους» καλλιεργούν κλίμα «τουρκικής μειονότητας» δια μέσου της καταναλωτικής μανίας των συνανθρώπων μας.

9.Γνωριζω ότι και εσυ προσωπικά αλλα και ολοι οι χρυσαυγιτες εχετε δεχτει αμειλικτες διωξεις, από τις καθεστωτικες συμμοριες. Πως είναι σημερα η κατασταση; Υπαρχει καποια αλλαγη στην αντιμετωπιση του χρυσαυγιτη από τις δικαστικες αρχες ή από τον απλο κοσμο;
Μιας και η Χρυση Αυγη δεν εχει προσβαση στα καθεστωτικά ΜΜΕ, ο αγωνας διεξαγεται πορτα-πορτα, στομα-στομα, καρδια με καρδια. Πως σας αντιμετωπιζουν οι πολιτες στη Ροδοπη; Εισαι ασιοδοξος για μια ανοδο της Χρυσης Αυγης στη Ροδοπη αλλα και σε ολη την Ελλαδα;

Μετά την πανελλήνια «Χρυσαυγιάδα» στην οποία έτυχε να έχω κι εγώ ένα μικρό ρόλο με δικαστική διαδικασία για” οπλοφορία” και αθώωσή μου, επικράτησε μια φαινομενική ηρεμία από το καθεστωτικό κατεστημένο. 

Άκρως ενθαρρυντικό είναι πως ο απλός κόσμος έχει καταλάβει το όλο σκηνικό που εντέχνως σκηνοθέτησε το σύστημα των πολιτικάντηδων. Αυτό το γεγονός δικαιολογεί και την αποδοχή προς το κίνημά μας από τον «λαουτζίκο»(κατά Πρετεντέρη) που απολαμβάνει το κίνημά μας, σε οποιαδήποτε επαφή με τον κόσμο του νομού Ροδόπης. Με αυτή την εντύπωση αλλά και με τις εντυπώσεις και άλλων συναγωνιστών από ολόκληρη την Ελλάδα, θεωρώ πως η άνοδος της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ σε όλη την χώρα είναι δεδομένη. Όπως δεδομένος είναι και ο πανικός του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου

10.Για το τελος εχω αφησει μια καπως αιρετικη ερωτηση, που όμως πιστευω ότι θα επρεπε να την κανουμε πρωτη-πρωτη σε ολους τους υποψηφιους βουλευτες, ειδικα αν όπως εμείς οι δυο, νιωθουμε πως ειμαστε και φιλοι…
Πες μου λοιπον Νίκο Τσουμαρέλη ειλικρινα και με το χερι στην καρδια…
Αν οι τωρινοι φιλοι και συμπολιτες σου, σε φερουν στη Βουλη, τι θα αλλαξει σε σενα; Ποσο φοβασαι ότι μπορει να σε διαφθειρει η εξουσια;
Θα εισαι παντα ο σμηναγος Νικος, ο ανθρωπος της διπλανης πορτας με τον οποιο λεμε μια απλη καλημερα ή μηπως, θα χρειαζεται να περασουμε από δεκα γραμματεις για να σε δουμε;
Κι αν καποια στιγμη πιασεις τον εαυτο σου να εχει αλλαξει από την αλαζονεια της εξουσιας, τι θα εχεις τοτε να του πεις;

Ο Νίκος Τσουμαρέλης είναι 49 ετών και έχει «τυποποιηθεί» με τον παρόντα χαρακτήρα. Οποιοσδήποτε άλλος χαρακτήρας θα είναι ένα προϊόν κλεψίτυπο και ΜΗ αποδεκτό από την μικροκοινωνία του, αλλά και εκτός νοοτροπίας των Ελλήνων Εθνικιστών οι οποίοι ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ…

Φιλε Νικο Τσουμαρελη σου εύχομαι, από καρδιάς, τη Νίκη και σε ευχαριστω για την τιμη, να μου παραχωρησεις αυτή τη συνεντευξη…
   
Φίλε Λευτέρη  σε ευχαριστώ. Ήταν  δική μου τιμή που είχα βήμα γραφής στο εξαιρετικό σου blog…
Πάντα στη διάθεσή σου.     


                                  
Από τις φωτογραφίες του Νίκου Τσουμαρέλη στο προφίλ του στο φ/β            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου