Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Πλησιάζοντας στην κάλπη......

Ενώ βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο συνεχίζετε ο απαράδεκτος, αντιδημοκρατικός και απόλυτα φασιστικός αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από τα ΜΜΕ.
Η Χρυσή Αυγή κολυμπάει στα βαθιά νερά, έχοντας απέναντί της από την πρώτη μέρα, ολόκληρο το σύστημα της διαφθοράς και της σήψης, όλο το δόλιο συνονθύλευμα πολιτικαντισμού και προπαγάνδας.
Ναι, κάποιοι Χρυσαυγίτες έκαναν λάθη.
Ναι, οι βουλευτές της ήταν ανήξεροι από πολιτική, πολλοί και από δημόσιο λόγο. Την Χρυσή Αυγή δεν την έφτιαξαν διαφημιστές και παράκεντρα εξουσίας, αλλά Έλληνες πατριώτες που ξέρουν από αληθινή ζωή, που καταλαβαίνουν τον Έλληνα και έχουν προτάσεις για τα προβλήματά του και την αποφασιστικότητα να δώσουν λύσεις πρακτικές και άμεσες.

Η Χρυσή Αυγή είναι το τελευταίο οχυρό του Έθνους απέναντι στην λαίλαπα των υπερεθνικών δικτατόρων .

Κάποιοι θα πουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι ρομαντική ή μακράν της πραγματικότητας. Η απάντηση είναι πως η Χρυσή Αυγή δεν συμβιβάζεται  με την προδοσία της Ελλάδας, με τον εξευτελισμό και τον μαρασμό των Ελλήνων, δεν συμβιβάζεται με τίποτε λιγότερο από το όραμα της επανάστασης του 21. Της Πατρίδος την Ελευθερία.

Οι φίλοι και οι διστακτικοί ας ξέρουν και τούτο. Οι Έλληνες δεν κάνουν χάρη στην Χρυσή Αυγή στηρίζοντας την. Κάνουν χάρη στον εαυτό τους. Στηρίζουν Χρυσή Αυγή για την δικαιοσύνη και την τιμή τους, προασπιζόμενοι ιδανικά που όλους μας ξεπερνούν…»

Δυστυχώς τα ευρωαμερικανοσιωνιστικά διευθυντήρια έχουν δώσει εντολή...
Η Χρυσή Αυγή πρέπει να εξοντωθεί πάση θυσία και με οποιοδήποτε κόστος...

Στην πραγματικότητα, η μόνη που θα μαρτυρήσει στα χέρια όλων αυτών, θα είναι η Ελλάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου