Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Συνωμοσίες σιωπής.....

Η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει το έργο της. Να μετατρέψει την Ελλάδα σε Ινδοκίνα της Ευρώπης. 
Και δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά.
Έτσι! Πραξικοπηματικά, ύπουλα, συνωμοτικά, θα φιμώσουν κάθε αντικαθεστωτική φωνή. Θα στείλουν στις φυλακές ή στον τάφο, όσους θα έχουν το κουράγιο να τους αντισταθούν. 

Η πολιτική εξόντωση της Χρυσής Αυγής ήταν ένα επιτυχημένο πείραμα.
Απεδείχθη ότι αν ελέγχεις όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ, ελέγχεις τις συνειδήσεις, ελέγχεις τα μυαλά, ελέγχεις τις καρδιές.
Και δεν σου χρειάζονται τανκς για να καταλύσεις κάθε έννοια δημοκρατικής πολιτείας.

Τώρα είναι η σειρά των νέων ομήρων.
Η αριστερά δεν υπάρχει λόγος να εξοντωθεί όπως η Χρυσή Αυγή. Η αριστερά της μεταπολίτευσης είναι πιο βαθιά χωμένη στα σκοτεινά υπόγεια της εξουσίας, απ' ότι πολλοί καθεστωτικοί.
Με βίλες στην Εκάλη, με καταθέσεις στο Λιχτενστάιν, με ματσαραγκιές στα στέκια των κουκουλοφόρων, με κομπίνες στο δημόσιο, με προβοκάτσιες στο συνδικαλισμό, με συναλλαγές άθλιες και με χρέη ανήκουστα.
Η μεταπολιτευτική αριστερά δεν καθοδηγείται από πέντε-δέκα ονειροπόλους που ξόδεψαν τη ζωή τους για το δίκιο του πεινασμένου.
Η μεταπολιτευτική αριστερά είναι οι οφ σορ εταιρείες, τα αμερικανικά κολλέγια, οι διαπλοκές στα ΜΜΕ, τα κονέ με τις αμερικανοεβραϊκές μπίζνες, οι διασυνδέσεις με τα ευρωπαίκά διευθυντήρια, τα Γιάννη μου και τα Κώστα μου των τηλεοπτικών πάνελς.
Η μεταπολιτευτική αριστερά είναι τόσο βαθιά χωμένη στα σκ@τα του καθεστώτος, ώστε οποιαδήποτε στιγμή, οι κυβερνώντες βγάζουν μια κόλα χαρτί και τους τυλίγουν σαν σαρδέλες. 

Όπως τα διεθνή αφεντικά Κρατάνε σε ομηρεία όλη (μα όλη) την καθεστωτική ελίτ, έτσι και η ντόπια πολιτική μαφία, κρατάει στο χέρι την αριστερά.
Μα θες με ροζ βιντεοταινίες, μα θες με ομοφυλοφιλικά όργια, μα θες με υποκλοπές τηλεφώνων, μα θες με οικονομικούς εκβιασμούς, ένα μεγάλο κομμάτι της αριστεράς βρίσκεται ήδη στην ομηρία του καθεστώτος.
Και δεν θα τους τα βγάλουν όλα στη φόρα.
Κι ούτε θα τους δικάζουν, ούτε θα τους συλλαμβάνουν, ούτε θα τους καταδικάζουν, ούτε θα τους αθωώνουν!
Έτσι, θα τους κρατάνε ομήρους.
Με τα παπαγαλάκια τους, να πετάνε μπηχτές για φοροδιαφυγή ή για τρομοκρατία.
Με μετέωρες κατηγορίες, που θα αργοκουνιούνται επάνω από τα κεφάλια τους, σαν τη σπάθα του Δαμοκλή 
Και οι όμηροι θα εξαναγκαστούν ή να συνδιαλλαγούν ή να καούν! 
Προκειμένου να πετύχει τον στόχο του και να μετατρέψει την Ελλάδα σε Ινδοκίνα της Ευρώπης, το καθεστώς χρειάζεται την συνεργασία ή έστω την ανοχή της αριστεράς.
Κι από κάτω το πόπολο θα χάβει τις παπάρες των αντιφασιστικών αγώνων κι αφιονισμένοι οι άθλιοι, θα σπάνε τα κεφάλια ο ένας του άλλου.
Ενώ οι όμηροι ηγετίσκοι του, θα παζαρεύουν τα προνόμιά τους, με τους δεσμοφύλακες των αφεντικών τους...
  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου