Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Απίστευτες δηλώσεις Λοβέρδου......

Βγήκε ο υπουργός παιδείας κ. Λοβέρδος, σε συνέντευξη τύπου και άρχισε τις παπαριές σχετικά με το Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών από τη στιγμή που αυτό κατεβαίνει με ψηφοδέλτιο στις εκλογές των καθηγητών
«Η δική μου θέση είναι αρνητική, δεν θα το επιτρέψω αυτό. Δεν ξέρω τι όρια μου δίνει ο νόμος, ας πάνε στα δικαστήρια (...) δεν υπάρχουν κομμουνιστικές ή σοσιαλιστικές παρατάξεις, υπάρχουν συνδικαλιστικές. Εγώ δεν το εγκρίνω και δεν θα κατέβει».
Μιλάει ο άνθρωπος που πήγε εκεί αφού κατέστρεψε πρώτα το ΕΣΥ και που φαίνεται τώρα να είναι η σειρά της Παιδείας.
 Ενός ανθρώπου που βρίσκεται εκεί για να εφαρμόζει το νόμο αλλά δεν φαίνεται να ξέρει και πολλά πράματα γι' αυτόν, όπως για παράδειγμα τι όρια του δίνει ο νόμος αυτός, ούτε τον έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση, δηλώνοντας ευθέως ότι θα παρανομήσει επειδή έτσι γουστάρει, «κι ας πάνε στα δικαστήρια». Φοβερή δήλωση πολιτικού ανδρός, επικεφαλής υπουργείου! «Θα παρανομήσω γιατί έτσι μ' αρέσει». Αυτό θα είναι που λέμε «η δημοκρατία στην πράξη».

Ανεξάρτητα όμως αν εγώ τον θεωρώ τελείως ακατάλληλο για υπουργό, οι νόμοι και οι θεσμοί μας επιβάλλουν την παρουσία του εκεί. Με τον ίδιο τρόπο, αντίστοιχοι νόμοι και θεσμοί επιτρέπουν την συμμετοχή του Εθνικιστικού Μετώπου Εκπαιδευτικών στις εκλογές και αναγκάζουν όσους δεν τους αρέσει η παρουσία του, να το ανέχονται, όπως ανέχονται και οι του ΕΜΕ τον κάθε μαρξιστοδιεθνιστή αναρχοαπροσδιόριστο καρνάβαλο που επίσης συμμετέχει στις εκλογές. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου